De eerste cupcakes.....!

De eerste aftrap....
Vandaag heb ik mijn eerste cupcakes gemaakt!
Appel, kaneel, rozijntjes.... heerlijke warme smaken voor deze tijd van het jaar.
Zegt u nu; dat ziet er lekker uit, doe mij ook maar zo'n cupcakeabbonement? Dan kunt u mij gerust wat laten weten! Voor meer informatie kunt u via de pagina "Wilt u mij helpen?" op de link van het cupcakeabbonement klikken.

Reacties

 1. QUA FORMAAT EN SMAAK MAAK JIJ ECHTE SUPER CUPCAKES, HANNAH!!
  Ik had vorige week zaterdag een losse bestelling voor cupcakes bij je besteld. Je hebt voor mij 12 cupcakes gebakken voor mijn verjaardag: 6 appeltaart en 6 chocolade. Ze waren toen al heel lekker! Ik had er drie over en die heb ik ingevroren. Gisteren had ik mijn buren op de koffie. Nadat ik de drie cupcakes in de koelkast had laten ontdooien, heb ik ze in hun plastic zakje in de oven op de ontdooistand licht verwarmd. Ze waren zo nog lekkerder geworden en de buurman vond de zachte chocolade vulling in zijn choco cupcake fantastisch! Dus: QUA FORMAAT EN SMAAK MAAK JIJ ECHTE SUPER CUPCAKES, HANNAH!!
  Dank je wel, en tot de volgende bestelling! Grt Edwin - Roosendaal

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wauw Edwin, fijn dat je er zo van hebt genoten! Lief van je!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Hoi Hannah, Leuk dat je dit wilt doen! Ik zou ook flyers maken en deze op het industrieterrein uitdelen dat je dit doet en ook cupcakes maakt. Ik heb dit zelf 2 jaar geleden ook gedaan voor een taalcursus in Malta en voor atm een grote bestelling mogen maken. Succes ;)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Bedankt voor de tip Lieke, ik ga dit zeker doen!!!

  BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten