Wilt u mij helpen?!


De kosten voor deze reis zijn €7.350,-.
HOEVEEL?! Ja, ik weet het, het is echt veel geld, maar ik ben er van overtuigd dat dit een onvergetelijke ervaring gaat worden. Ik ben al langere tijd flink aan het sparen en ga er een jaar keihard voor werken!
Er zullen diverse acties komen, ik ga auto's wassen, heerlijk bakken, muziek maken, noem maar op. De inwoners van Klundert zullen er vanzelf van gaan horen! Daarnaast zal ik de acties aankondigen via mijn Facebookpagina .

Voor informatie over mijn cup cake abonnement, klik hier.

Voor informatie over mijn auto was abonnement, klik hier.


Grote hulp maar juist ook kleine hulp vind ik fantastisch; mocht u mij middels een kleine bijdrage willen ondersteunen dan is uw steuntje in de rug ontzettend welkom op NL28 ABNA 0589 883 925
Vanzelfsprekend doe ik daar graag iets voor terug, laat zeker een reactie onder dit bericht achter dan neem ik contact met u op.
"Grote hulp" hoop ik te kunnen krijgen van bedrijven uit de regio. Ik denk aan bedrijven die "groen ondernemen" (natuur en milieu willen koesteren), bèta onderwijs belangrijk vinden (dit zijn de hoofdvakken aan boord van Masterskip De Wylde Swan) en die misschien ook wel meisjes willen stimuleren zich op technisch gebied te ontwikkelen (het is ten slotte wel 2019!).
Onderstaand een overzicht van de mogelijkheden en de tegenprestaties die bedrijven van mij mogen verwachten.
Mocht ik uw bedrijf mogen benaderen om een uitgebreidere toelichting te geven in een persoonlijk gesprek kunt u onder aan deze pagina een reactie achter laten.
Reacties

Een reactie posten