10....9....8....7....6....5....4....3....2....1....GO!

WOEHOEE! Nog maar 10(!) dagen tot het vertrek! Ik heb er zo super veel zin in! 
Ongeveer een week geleden heb ik iedereen ontmoet die op de boot meegaat. Ik moet alleen nog de kapitein en de scheepsbemanning ontmoeten, maar dat ga ik op het schip doen!
Op de informatiedag kreeg ik ook te horen dat we een kapiteinswissel krijgen. De tweede kapitein gaat met ons de oceaanoversteek maken. Er werd ons verteld dat hij een hekel heeft GPS'en en dat hij deze allemaal afplakt en dat we volledig op de sterren gaan navigeren! Hoe vet is dat?
(een grappig detail: dat kan vrij onnauwkeurig zijn: stel je voor dat we nu ergens in Luxemburg zitten, dat is de nauwkeurigheid van het navigeren op zee door middel van de sterrenšŸ˜‚)

Verder ben ik al druk aan het inscannen en de laatste puntjes op de i aan het zetten qua voorbereidingen van mijn reis. 
En het mooiste is misschien nog wel dat ik mijn volledige reissom bij elkaar heb! Ik zeg het niet zo vaak, maar ik ben stiekem toch best wel trots op mezelf.

Ahoy en tot de volgende post(misschien wel vanaf de Wylde Swan)!
Hannah

Reacties

 1. Op de sterren navigeren, wow wat bijzonder maar ook spannend. Daar zul je wel veel van kunnen leren (als het tenminste niet bewolkt is haha)
  Heel veel succes met aftellen en de laatste puntjes op de i...

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Superver! Wauw! Echt heel trots op jou Hannah!! En wat zul je gaan genieten, een reis voor het leven...
  (Ome) Edwin houdt me ook elke week op de hoogte en had vertelt van de 2e kapitein. Succes met de laatste voorbereidingen en ontzettend veel plezier! Go Go Go!
  Liefs Winny

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Bedankt voor de leuke reacties en het genieten en plezier maken zal zeker lukken!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Spannend Hannah!! Geweldig dat je zo'n bedrag helemaal zelf bij elkaar hebt gekregen! Daar mag je terecht heel trots op zijn, dat is een superprestatie. Je hebt er dan ook keihard voor gewerkt.
  Nu de laatste loodjes.... Natuurlijk gaan we je volgen tijdens je reis. Ik kijk nu al uit naar de eerste blog vanaf de Wylde Swan!

  BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten