Aan boord en trossen los!!!

Wiehieee ik schrijf deze blog op dit moment IN MIJN BUNK OP DE WYLDE SWAN! 
(zaterdag 9 november, 21u)

Het was een erg vermoeiende dag: om 04.45 vertrekken naar Schiphol, dan om 08.55 vliegen naar Porto en dan nog zo'n 3 uur met de bus naar Sanxenxo. 

Mijn eerste keer vliegen ging al gelijk 'lekker': toen we bijna bij Porto waren hadden we super veel turbulentie en toen heb ik overgegeven.... maar ach ja ik was dan wel gelijk van mijn misselijkheid af. 

Toen we eenmaal aankwamen op de boot hebben we eerst kennis gemaakt met alle crewleden. Iedereen is echt super lief en ook de groep is echt heel leuk!

Nadat iedereen met elkaar kennisgemaakt had hebben we een aantal belangrijke en algemene dingen besproken zoals wat te doen als er brand komt en waar precies de douches zijn. Een meevallertje: we mogen 7 minuten per week douchen ipv 4 minuten! Dit kan nog veranderen maar voor nu is het echt fijn. Hierna hebben we onze tassen uitgepakt en super lekker gegeten: couscous met bloemkool, pompoen, kikkererwten, peultjes, kerriesaus en sla!

Vanavond gaan we volgens kapitein Tony allemaal vroeg naar bed want morgen (zondag) wordt weer een vermoeiende en intensieve dag. We gaan namelijk om 07.00 ontbijten, daarna aan de zelfstudie en om 11.30 hijsen we de zeilen om te vertrekken naar Madeira. Tony wil namelijk zo snel mogelijk weg want het weer hier is niet optimaal.

Houdoe!

Een hele blije maar van de reis vermoeide Hannah!

Reacties

 1. Wat fijn dat je goed aangekomen bent, Hannah. Veel mooie indrukken gewenst en fijn dat we deze reis mogen meebeleven met je. Zo kom ik zelf ook nog eens ergens ;-)
  Groet, Miryam

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hoi Hannah, wij zijn de ouders van Sven.
  Via je ouders zijn we bij jouw blog terecht gekomen! Echt leuk om op deze manier op de hoogte te blijven van jouw/jullie avonturen op de Wylde Swan.
  Doe Sven en de anderen de groeten en veel plezier tijdens jullie reis!!
  Groetjes, Ingeborg en Alexander

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat gaaf Hannah, het avontuur is echt begonnen!!
  Heel veel plezier en we zijn heel benieuwd naar al je belevenissen tijdens deze geweldige reis!
  Groetjes ook van René!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Super leuk Hannah! Geniet ervan. Groeten, Pieter van Wensen

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Hoi Hannah, geniet van deze reis en verzamel mooie herinneringen!
  Veel plezier....

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Hoi Hannah wat een geweldigschip om je avontuurlijke reis mee te maken veel plezier. Groeten uit de Rondeel150 we zijn nieuwsgierig naar de belevenissen

  BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten